Gör din hund redo för hösten - Ta hand om tassarna med vår naturliga salva!

Nu när hösten är här och vädret blir kallare, är det extra viktigt att ta hand om våra fyrbenta vänners tassar och andra känsliga områden. Vår läkande salva är det perfekta valet för att hålla ditt husdjurs tassar, nosar, armbågar och små sår i toppskick under den härliga hösttiden! 
Salvan består av 100% naturliga ingredienser, som inkluderar sheasmör, kokosnöt, vitamin E, jojoba, kamomill och bivax. Dessa ingredienser är noga utvalda för sina naturliga läkande egenskaper och för att ge optimal återfuktning. 


Genom att smörja in ditt husdjurs tassar, nosar, armbågar och små sår dagligen, kan du hålla dem mjuka och förebygga sprickor och torr hud som kan uppstå på grund av den kalla och torra luften. Salvan ger även ett skydd mot kyla och fukt. 

Den unika formula skyddar även mot svidande vägsalt och lindrar klåda och obehag efter insektsbett, vilket kan vara en extra fördel under hösten då myggor och andra insekter fortfarande kan vara aktiva.

Det bästa av allt är att vår salva är helt ofarlig för djur att slicka i sig, vilket gör den helt säker att använda på husdjur. Du kan känna dig trygg när du använder vår salva på ditt husdjur då den är 100% naturlig.

Denna produkt har vunnit förtroende hos djurägare och har hjälpt otaliga husdjur att läka och hålla sina tassar, nosar och sår i gott skick.

Så om du vill se till att ditt husdjur har mjuka och välvårdade tassar, en frisk nos och skyddade sår under hösten, är vår läkande salva det perfekta valet. Ge ditt husdjur den extra omsorg den förtjänar och njut av höstens mysiga stunder tillsammans!