HUR VÄLJER MAN DET BÄSTA HUNDSCHAMPOT?

Det perfekta schampot för sällskapsdjur är ett helt naturligt schampo som inte innehåller några skadliga gifter eller starka kemikalier. Oavsett om ditt husdjur har torr hud, allergiska reaktioner eller en kronisk hudsjukdom, vill du bada dem med lugnande ingredienser och undvika allt som kan störa deras känsliga hud.


Vårt havrebaserade hundschampo är noggrant formulerat för att ge lindring från vanliga hudproblem hos hund, inklusive allergi, torr hud, eksem, loppor, och insektsbett. Oavsett om din hund har ett kroniskt tillstånd och behöver regelbundet bad, eller bara har hamnat i något irriterande, kommer havre schampo och balsam att lugna deras päls och göra den ren och mjuk igen!

När du väljer produkter att använda på ditt husdjur, leta efter naturliga och giftfria innehåll som är ansvarsfullt tillverkade, och undvik schampos som inkluderar sulfater, perfumer och parabener.LOMI havrebaserade hundschampo & Balsam har testats och bekräftats som icke-irriterande och hypoallergen, så den passar för även våra känsliga husdjur. Vi har omsorgsfullt valt ut naturliga ingredienser som balanserar, och lugnar även den kliande hudens hud.

De aktiva ingredienserna är:Havre: Mjukar upp och rengör din hunds hår och hud. Eftersom havre lindrar klåda, lugnar irritation, minimerar inflammation och återfuktar huden, är det den bästa ingrediensen i hundschampo.

HONUNG: Honung har svampdödande, antivirala och antibakteriella egenskaper som hjälper till att påskynda läkningen och gör pälsen mjuk och glänsande.

Kokosolja: Förbättrar den övergripande hudens hälsa för hundar och rensar upp hudåkommor som eksem, lopp allergier och kliande hud

Ringblomma: Klinisk erfarenhet av ringblomma visade att det kan påskynda sårläkning.

Grönt teextrakt: Grönt te har en relevant kemo förebyggande effekt mot bildandet av cancer och kan vara användbart mot inflammatoriska reaktioner.

Det kan ta upp emot 5 tvättar tills du ser resultatet när du byter från ett onaturligt till naturligt hundschampo!