Massageborste till ditt husdjur gjord på Bambu!

Vi presenterar vår husdjursborste i bambu, det ultimata skötselverktyget för dina lurviga vänner.

Borsten är skonsam nog att användas dagligen för att ge en avslappnande massage utan att irritera huden, samtidigt som den hjälper till att hålla pälsen frisk och glänsande.

Minimera din miljöpåverkan med en bambuborste! Bambu är ett hållbart och miljövänligt material som växer snabbare än trä och absorberar mer koldioxid och producerar mer syre, vilket gör det till en mer miljövänlig och hållbar lösning. Genom att välja en bambuborste gör du inte bara ett medvetet val för ditt husdjur, utan även för miljön. Vår bambuborste passar alla typer av päls, oavsett om de är korta, långa, tjocka eller tunna. 


Underhåll av frisk päls

Regelbunden borstning hjälper till att ta bort smuts, dött hår och mjäll, vilket främjar en friskare och glansigare päls för ditt husdjur. Det hjälper också till att fördela de naturliga oljorna i hela pälsen, vilket leder till förbättrad pälsstruktur och övergripande hudhälsa.

Förbättrad blodcirkulation

Den mjuka cirkulära rörelsen hos vår borste, tillsammans med de mjuka silikonborsten, stimulerar huden och främjar blodcirkulationen. Detta bidrar inte bara till friskare hud utan stöder också ditt husdjurs allmänna välbefinnande genom att uppmuntra avslappning och minska stress.

Upptäck hudproblem tidigare!

Genom regelbunden borstning kan du upptäcka eventuella hudproblem eller abnormiteter tidigt och kan ta itu med eventuella problem omedelbart och söka lämplig veterinärvård, vilket säkerställer att ditt husdjurs hudhälsa förblir i optimalt skick.

Hur man använder:

Applicera helt enkelt schampo och balsam på ditt husdjurs päls, gnugga försiktigt borsten i en cirkulär rörelse med försiktigt tryck. De mjuka silikonborsten tar bort smuts, mjäll och skräp, samtidigt som de ger en lugnande massage för ditt husdjur. Skölj ditt husdjurs päls noggrant. Du kan såklart även använda borsten på torr päls!

Våra kunders favorit!