SKÄL till att hålla din hund kopplad

Inhägnade bakgårdar och koppelfria hundparker ger utrymme för hundar att springa vilda och släppa ut sina inre kapplöpningshästar; men när det gäller att gå ut med din hund på gatan och andra offentliga platser, måste du gå med din hund i koppel. Kopplingar ger inte bara en känsla av kontroll, utan det spelar också en avgörande roll för säkerheten för din älskade hund, dig själv och de omkring dig.

Skäl att hålla din hund kopplad

Förutom att det faktiskt är en regel i Sverige att hålla din hund kopplad mellan 1 mars–20 augusti så kommer här flera skäl.  

Trafik

Att hålla din hund i koppel förhindrar olyckor och potentiella skador. Hundar kan oväntat springa in på en trafikerad gata eller bli obemärkta av en förare som backar på en parkeringsplats. Att koppla din hund säkerställer deras säkerhet i dessa situationer.

Fredliga hälsningar

Hundar med koppel tenderar att bete sig bättre när de möter andra kopplade hundar. De känner sig trygga när de vet att du är i närheten. Om någon aggression uppstår kan du snabbt ta bort din hund från situationen.Förlust Förebyggande

Hundar i koppel är mindre benägna att gå vilse. Du kan förhindra att de jagar efter katter eller kommer för långt ifrån dig. Med koppel vet du alltid var de finns.

Förhindrar dem från att äta något de inte borde

Hundar är nyfikna och kan äta saker de inte borde, som skräp eller okända föremål. Vissa hundar har för vana att äta avföring som lämnats efter av andra djur. Genom att koppla din hund kan du hålla uppsikt och se till att den inte får i sig skräp på promenaden.LOMI ECO-COMFORT MULTI FUNKTIONELLT KOPPEL

Vårt koppel och halsband är tillverkade av 100 % återvunnet RPET-material, från plastflaskor.

återvunnen plast handsfree koppel

Ett handsfree-koppel, designat för att erbjuda mångsidighet och bekvämlighet för hundägare under promenader eller andra aktiviteter.

Kopplet har en robust D+ legeringsring som säkert fäster på din hunds halsband. Utrusta med vår hopfällbara skål och bajspåsehållare för en toppen promenad.

TÄNK PÅ att koppel skyddar din hund, andra hundar och andra människor.

multifunctional leash