Vad gör vårt koppel och halsband så speciellt?

 

Utforska vår senaste kollektion av hållbara och miljövänliga tillbehör - det perfekta valet för trendiga och ansvarsfulla hundägare som bryr sig om både sina fyrbenta vänner och vår planet.

 

  • Vi är stolta över att erbjuda produkter tillverkade av 100% återvunnen plast, vilket minimerar plastavfall och främjar en renare planet. Genom att välja tillbehör av återvunnen plast (RPET) kan du aktivt bidra till att minska plastförbrukningen. Ett exempel på detta är vårt EcoComfort Hundhalsband och Eco-Multi multifunktionella koppel som båda tillverkas av återvunnen plast.
  • Att använda återvunnen plast istället för traditionell plast (PET) har en betydande positiv miljöeffekt. Tillverkningen av traditionell plast kräver resurser som olja och naturgas, medan återvunnen plast skapas genom att återanvända befintligt plastavfall. Genom att minska behovet av nya plastprodukter minskar vi även energiförbrukning och utsläpp.
  • Gör ett medvetet val och välj RPET-material till din hunds tillbehör. Vårt EcoComfort Hundhalsband är en stilren och hållbar produkt som är bekvämt för ditt husdjur att bära. Det finns i fyra olika storlekar, inklusive en XS-storlek som passar även katter. Halsbandet är lättviktigt, tåligt och enkelt att rengöra för att hålla det fräscht.
  • För en ännu mer praktisk och flexibel lösning erbjuder vi Eco-Multi multifunktionellt koppel. Detta koppel, tillverkat av 100% återvunnen plast, främjar en hållbar livsstil. Med flera funktioner som midjebälte, axelrem och handsfree-funktion, blir promenader och äventyr bekvämare både för dig och din hund. Kopplet är lätt, bekvämt och enkelt att rengöra.

 

Välj med omsorg och bidra till en renare planet med våra hållbara hundtillbehör. Tillsammans kan vi göra en positiv skillnad för både våra fyrbenta vänner och vår miljö.